Treći upisni rok i prijemni ispit za školsku 2019/20. u Metropolitan IT gimnaziji se održava u petak, 12. jula 2019. godine sa početkom od 10h (Bulevar Svetog Cara Konstantina 80A, zgrada Univerziteta Metropolitan, Niš), za učenike sa posebnim sklonostima za računarstvo i informatiku.

Budući srednjoškolci koji su položili prijemni ispit, mogu da se upišu u Metropolitan IT gimnaziji – 08. i 09. jula od 09h do 17h, ali i u okviru svakodnevnih termina, na kojima zajedno sa svojim roditeljima mogu dodatno da se informišu o svim uslovima i prednostima učenja u najsavremenijoj IT gimnaziji.

Za sve buduće srednjoškolce koji žele da upišu MET IT gimnaziju u Nišu, očekuje 5% popusta za plaćanje školarine u celosti, tj. umanjenje celokupne školarine za 100€, kao i mogućnost plaćanja iste na 12 mesečnih rata bez kamate. Takođe za sve učenike koji dolaze iz istog odeljenja ili iste škole u grupi od minimum 5 učenika, obezbeđen je popust od 50% pri upisu za prvu godinu.

U produžetku možete popuniti online prijavu, a na prijemni ispit iz matematike potrebno je doći 15 minuta ranije i sa sobom poneti đačku knjižicu na uvid.

Metropolitan IT gimnazija svakog dana do 12. jula od 11h u svojim prostorijama organizuje besplatne pripreme iz matematike. Detaljnije informacije o besplatnim pripremama pogledajte OVDE >>

Budućim srednjoškolcima želimo puno sreće na prijemnom ispitu i dobro došli u Metropolitan IT gimnaziju!

PRIJAVITE SE ZA POLAGANJE PRIJEMNOG ISPITA IZ MATEMATIKE

KONTAKT

E-mail:
info@metgimnazija.edu.rs
Telefon:
+381 (18) 551 000
Adresa:
Bulevar Svetog Cara Konstantina 80A, Niš

PITAJTE NAS

Prednosti koje Metropolitan IT gimnazija pruža budućim srednjoškolcima su brojne:

  • Učenje u savremenim, modernim uslovima u tehnički najbolje opremljenoj školi u Srbiji – svaki učenik će na svim predmetima imati na raspolaganju računar
  • Nastavni program za specijalizovana IT odeljenja koji je usvojio Nacionalni prosvetni savet Srbije
  • Primena najsavremenijih metoda učenja
  • Rad u malim grupama
  • Stručni nastavni kadar – profesori sa Univerziteta Metropolitan
  • Kontakt sa roditeljima – moderan sistem praćenja nastave i uspeha učenika