Metropolitan IT gimnazija, kao savremena srednjoškolska obrazovna institucija sa visokim standardima koje pruža sadašnjim i budućim učenicima kako kroz nastavni kadar i obrazovanje, tako i kroz materijale i opremu za učenje, nastavlja da osluškuje potrebe budućih srednjoškolaca i za sve učenike koji dolaze iz istog odeljenja ili iste škole u grupi od minimum 5 učenika, obezbeđuje popust od 50% pri upisu za prvu godinu.

Završen je još jedan dan otvorenih vrata u Metropolitan IT gimnaziji, gde su budući srednjoškolci zajedno sa svojim roditeljima mogli da se informišu o obrazovanju za budućnost, ali i za dobijanje stipendija u najsavremenijoj gimnaziji. Takođe za sve buduće srednjoškolce koji žele da upišu MET IT gimnaziju u Nišu, očekuje 5% popusta za plaćanje školarine u celosti, tj. umanjenje celokupne školarine za 100€, kao i mogućnost plaćanja iste na 12 mesečnih rata bez kamate.

Prisutne đake i roditelje je dočekao osnivač Metropolitan IT gimnazije i Univerziteta Metropolitan, profesor dr Dragan Domazet, zajedno sa direktorkom Ljiljanom Zlatanović i ostalim profesorima, koji su kroz neformalan razgovor predstavili način rada specijalizovane IT gimnazije, za buduće mlade eksperte informacionih tehnologija.

U Metropolitan IT gimnaziji se još uvek održavaju besplatne pripreme iz matematike. Besplatne pripreme drži direktorka Metropolitan IT gimnazije i diplomirani matematičar, Ljiljana Zlatanović, kao i profesor matematike, Dušan Simjanović. U MET IT gimnaziji osnovci dobijaju neophodno znanje i pomoć kako bi savladali matematičke prepreke.

Budite korak ispred vaših vršnjaka i postanite budući IT stručnjak sa znanjem koje je priznato u celom svetu. Prijavite se i obezbedite svoje mesto na vreme u MET IT gimnaziji na na broj: +381 (18) 551 000 ili na e-mail: info@metgimnazija.edu.rs