Metropolitan IT gimnazija organizuje Dan otvorenih vrata u četvrtak, 20. juna 2019. godine sa početkom od 16:30h, gde će budući gimnazijalci zajedno sa roditeljima imati priliku da se informišu o najboljem obrazovanju za uspešnu budućnost, ali i za dobijanje stipendija u najbolje opremljenoj obrazovnoj instituciji u Srbiji.

Prisutne će dočekati osnivač Metropolitan IT gimnazije i Univerziteta Metropolitan, profesor dr Dragan Domazet, zajedno sa direktorkom Ljiljanom Zlatanović i ostalim profesorima, koji će predstaviti celokupan način rada specijalizovane IT gimnazije. Takođe za sve buduće srednjoškolce koji posete MET IT gimnaziju u Nišu, očekuje 5% popusta za plaćanje školarine u celosti, tj. umanjenje celokupne školarine za 100€, kao i mogućnost plaćanja iste na 12 mesečnih rata bez kamate.

Nakon održane prezentacije i obilaska prostora, roditelji i budući srednjoškolci će moći da nastave neformalan razgovor sa profesorima i zaposlenima uz koktel dobrodošlice, a budući IT-jevci će imati priliku da vide kako je učiti u najsavremenijoj IT gimnaziji.

Očekujemo vas na adresi Bulevar Svetog Cara Konstantina 80A (zgrada Univerziteta Metropolitan) u Nišu, gde ćete moći da se informišete o obrazovanju za uspešnu budućnost.

PRIJAVA ZA POSETU METROPOLITAN IT GIMNAZIJI

KONTAKT

E-mail:
info@metgimnazija.edu.rs
Telefon:
+381 (18) 551 000
Adresa:
Bulevar Svetog Cara Konstantina 80A, Niš

PITAJTE NAS

Prednosti koje Metropolitan IT gimnazija pruža budućim srednjoškolcima su brojne:

  • Učenje u savremenim, modernim uslovima u tehnički najbolje opremljenoj školi u Srbiji – svaki učenik će na svim predmetima imati na raspolaganju računar
  • Nastavni program za specijalizovana IT odeljenja koji je usvojio Nacionalni prosvetni savet Srbije
  • Primena najsavremenijih metoda učenja
  • Rad u malim grupama
  • Stručni nastavni kadar – profesori sa Univerziteta Metropolitan
  • Kontakt sa roditeljima – moderan sistem praćenja nastave i uspeha učenika