Dan otvorenih vrata u Metropolitan IT gimnaziji održaće se u sredu, 24. aprila 2019. godine sa početkom od 16:30h, gde će roditelji i budući srednjoškolci imati priliku da se informišu o najboljem obrazovanju za perspektivnu budućnost u najbolje opremljenoj srednjoj školi u Srbiji.

Za učenike 8. razreda su organizovane radionice iz oblasti IT-a, tačnije – Uvod u programiranje kroz igru, koje će držati asistenti i stipendisti iz Odeljenja za istraživanje i razvoj Univerziteta Metropolitan. Drugi deo radionica biće organizovan kroz interaktivan rad i učenje uz virtuelnu realnost iz drugih oblasti koje su zastupljene u nastavnom planu i programu Metropolitan IT gimnazije.

Prisutne će dočekati direktorka Metropolitan IT gimnazije Ljiljana Zlatanović, zajedno sa ostalim profesorima, koji će predstaviti celokupan način rada specijalizovane IT gimnazije. Nakon održane prezentacije i obilaska prostora, roditelji će moći da nastave neformalan razgovor sa profesorima i zaposlenima uz koktel dobrodošlice.

Budući IT gimnazijalci će imati priliku da vide kako je učiti u najsavremenijoj srednjoj školi u Srbiji. Očekujemo vas na adresi Bulevar Svetog Cara Konstantina 80A u Nišu, gde ćete moći da se informišete o svim prednostima koje Metropolitan IT gimnazija nudi.