U gimnaziji gde je učenik u centru pažnje, Metropolitan IT gimnaziji, počeo je predupis za sve zainteresovane buduće srednjoškolce – IT stručnjake. Za generaciju 2019/2020. naša gimnazija je pripremila mnogobrojne pogodnosti, gde će pri upisu do 15. aprila 2019. godine moći da ostvare popust na mesečnu školarinu, koja će iznositi 150. Tako bi roditelji budućih MET IT gimnazijalaca ostvarili popust od 10% na celokupan iznos školarine.

Takođe Metropolitan IT gimnazija će kao i prošle godine dodeliti tri stipendije za najbolje rangirane učenike, koji na prijemnom ispitu iz matematike budu imali najmanje 220 bodova od maksimalnih 240. Stipendija podrazumeva besplatan upis u prvi razred MET IT gimnazije, a nastavak stipendiranja je moguć i u narednim godinama, ali će zavisiti od ostvarenog uspeha i proseka u toku školske godine. Učenici koji su tokom VII i VIII razreda, učestvovali na republičkim i međunarodnim školskim takmičenjima, i osvojili nagradu od prva tri mesta iz oblasti matematike, informatike i fizike, takođe ostvaruju popust od 50% za upis u prvu godinu.

Metropolitan IT gimnazija kao najsavremenija obrazovna i društveno odgovorna institucija, ima za cilj da podrži sve talentovane učenike i pruži im šansu da budu nagrađeni. Obezbedite svoje mesto na vreme i budite deo kvalitetnog i savremenog obrazovanja.

Predupis za generaciju 2019/2020. je u toku!

PRIJAVITE SE >>