Metropolitan IT gimnazija misli na buduće srednjoškolce i od 05. marta 2019. godine, svakog utorka u svojim prostorijama organizuje besplatne pripreme iz matematike.

Besplatne pripreme će držati direktorka Metropolitan IT gimnazije i diplomirani matematičar, Ljiljana Zlatanović, kao i profesor matematike, Dušan Simjanović. U MET IT gimnaziji osnovci će dobiti neophodno znanje i pomoć kako bi savladali matematičke prepreke za predstojeći prijemni ispit, i upis u specijalizovana IT odeljenja za srednje obrazovanje.

Pripreme iz matematike će se održavati u dve smene, od po dva školska časa. Kada osnovci idu u školu prepodne, pripreme će biti održane sa početkom od 15h, a kada idu u popodnevnu smenu, na pripreme u MET IT gimnaziju mogu doći pre škole u terminu od 11:30h.

Prve pripreme iz matematike se održavaju 05. marta, sa početkom od 11:30h i držaće ih nastavnica, Ljiljana Zlatanović. Sledećeg utorka, 12. marta pripreme se održavaju u terminu od 15h, a vodiće ih profesor Dušan Simjanović.

Budite korak ispred vaših vršnjaka i postanite budući IT stručnjak sa znanjem koje je priznato u celom svetu. Prijavite se i obezbedite svoje mesto na vreme, u najsavremenijoj IT gimnaziji!

Za više informacija o besplatnim pripremama iz matematike za osnovce, budite slobodni da nas kontaktirate na broj: +381 (18) 551 000 ili nam pišite na e-mail: info@metgimnazija.edu.rs

PRIJAVITE SE ZA BESPLATNE PRIPREME ZA PRIJEMNI ISPIT IZ MATEMATIKE